LUNDIN LOYALTY JUIZY BY GABI

Født : 11. june 2014

HD: AA, AD: 00

In english

Juizy er en helt unik lille stjerne, som pga. sit dejlige sind og fantastiske brugsegenskaber får meget ros i hundeverdenen.

Hun rummer alle de vigtigste kvaliteter, der forventes af en ideel brugs- og familiehund. Juizy er efter de bedste Malinois brugsliner, og vurderes at højne kvaliteten af brugs Tervueren til et meget højt niveau. Dette giver unikke muligheder for avlen af brugs Tervueren.

Juizy har et stort medfødt brugs potentiale, og hun arbejder effektivt og selvsikkert uden stres. Hun arbejder meget målrettet og koncentreret, og kan fortsætte længe uden at blive træt. Hun er generelt meget villig til at samarbejde, og lærer meget hurtigt og nemt. Juizy har kapacitet til at komme meget langt indenfor de fleste brugshundesportsgrene. Juizy er en mentalt stærk tæve, der er meget udadvendt og selvsikker. Hun har et stærkt nervesystem, og er harmonisk og meget velafbalanceret. Hun har meget høje drifter, et dybt fast bid, og er extremt athletisk og hurtig under arbejde.

Hendes kropsbygning er meget harmonisk og sund, og hun kan arbejde i al slags terræn. Hun påvirkes overhovedet ikke af miljø herunder glatte og bevægelige overflader mv.

Hun er meget indsmigrende overfor alle mennesker. I hjemmet er hun er skøn og social pige, der er meget charmerende, og elsker at ligge i sofaen hos os. Hun kan godt lide at lege med andre hunde.