LUNDIN LOYALTY PIONDIE BY FIDJI

Født : 10. february 2004 (Død)

HD: AB, AA: 00

In english

Piondie udviser en stærk psyke, og er meget selvstændig. Hun er meget nem at have med at gøre, og er rolig, venlig og meget velafbalanceret af sind. Hun har høje drifter, og er meget målrettet på træningspladsen, hvor hun udviser stor lyst til at arbejde. Piondie er meget harmonisk og glad for alle børn og voksne. Hun er en tæve med meget udstråling og charme.

Hun trænes i Politihundeforeningen, og er dejlig at træne. Hun har et stort potentiale, og har det der skal til for at være en god træningspartner. Piondie’s karriere startede da hun som 3 ½ mdr. gammel vandt den afsluttende prøve i Holbæk Politihundeforening’s hvalpelydighedskursus d. 27.05.2004. Piondie fik guldmedalje med 69 points ud af 70. Hun var den yngste, og vandt over ca. 15 hvalpe på op til 1 år.

Piondie trænes i Politihundeforeningen, og blev d. 12. november Kåret i PH. Hun brillierede med at få 107,8 points ud af 110 points. Programmet rummer Spor, Rondering, Lydighed og Forsvarsarbejde.

Piondie har en dejlig varm rød farve, med passende charbonnage, samt en knaldsort maske. Hun har gode kraftige og lige benstammer, og bevæger sig meget hurtigt og atletisk. Hendes vinkler er gode, især bagtil. Hendes ører er af middelstørrelse, og velansatte. Hendes pels af en god struktur.